Steun ons
Word Vriend of Ambassadeur van Zuiderwind

Of u nu houdt van de oude klassieken, de moderne muziek uit de vorige eeuw of wat lichtere klanken, het aanbod van Blazersensemble Zuiderwind is elk jaar breed en rijk geschakeerd. Om onze plannen een toekomst te geven, kunt u zorgen voor een extra steun in de rug. Zo kan Blazersensemble Zuiderwind zich verder ontwikkelen op het gebied van cultuureducatie, nieuwe composities, verrassende programmering …
 

  • Als vriend van Blazersensemble Zuiderwind steunt u ons met een bedrag van minimum €50 per jaar. Tijdens ons jaarlijks, speciaal voor u georganiseerde midzomernachtconcert op 21 juni worden u en uw partner door ons getrakteerd op een bijzonder concert in feeërieke sfeer. Ook houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten. 
  • U kunt ambassadeur van Blazersensemble Zuiderwind worden vanaf €200 per jaar. Hiervoor bieden wij u reclamemogelijkheden in de vorm van naamsvermelding op de site, facebookpagina en programmablaadjes. Tevens geniet u natuurlijk ook van dezelfde voordelen als de vrienden van Blazersensemble Zuiderwind.

 

Onder bepaalde voorwaarden kan een gift vanaf 60 euro afgetrokken worden bij de belastingen. Lees het document hieronder voor meer info.


Word vandaag nog vriend of ambassadeur van Blazersensemble Zuiderwind: contacteer ons of mail onderstaand formulier naar: ensemblezuiderwind@gmail.com